Підійшов до завершення
проект – #PohybSpaja

Підійшов до завершення українсько-словацький спортивно-соціальний проект спільного руху – #PohybSpaja, який тривав від 1.07.2023 до 30.09.2023. Проект реалізований в сумісній праці з різними некомерційними організаціями.

Партнери, які підтримували проект протягом всього часу: ActivityPoint – організація, яка має власний додаток знаходження місць для тренувань в Братиславі, iCan School – акредитована мовна школа, Medzinárodná asociácia lekárov na Slovensku, USBA – українсько-словацька бізнес агенція.

Наші переможці, яких ми привітали: Іван Шикунов - біг, отримав годинники для бігу та можливість поїхати на марафон в Кошице, фітнес - Віолетта та Євгенія отримали можливість вибрати спортивний одяг від партнерського магазину "Double Red" та трюкові самокати від спонсора «ActivityPoint».

Проект #PohybSpaja включав в себе п’ять частин фізичної активності:

Біг – яким займається засновник і реалізатор проекту #PohybSpaja – Альона Куротова. Тренування відбувались під керівництвом досвідченого ультра-марафонця та тренера Євгенія, який завжди підтримував та слідкував за учасниками на тренуванні, показував правильне виконання фізичних вправ, давав інструкції щодо тренувань, дякуємо!

«Workout» - думка спортивного руху та об’єднання є реалізована, навіть всупереч дощу, великим температурам влітку, холодних вітрів та комарів. Висловлюємо подяку ActivityPoint, його засновнику Володимиру, за сумісну працю в цьому проекті та словацьким тренерам за успішні та ефективні тренування.

До речі, кожної середи о 19:00 – продовжуються «Воркаут» тренування під егідою різних тренерів. Більше інформації на ActivityPoint.

«Kráčaj a rozprávaj!» - прогулянки, які були спрямовані на розвиток навичок в словацькій мові, збільшення рухової активності в оточенні природи, зліпшення логічного мислення під час обговорення казок чи історій про успішне побудоване життя українського або словацького спікера.

Фітнес тренування відбувались під егідою інструктора Наталії, яка для дівчаток стала символом підтримки, показувала правильне виконання фізичних вправ та давали поради, кожне суботнє тренування було цікавим та незабуваючим!

Дискусії – мотивували займатись спортом правильно та ефективно, учасники дізнавались про рухову активність та спорт більше, розмовляли словацькою зі спікерами, поліпшуючи цим свої вміння.

Дякуємо всім учасникам, які займались спортивною активністю в різних частинах проекту – #PohybSpaja.