Грантові програми

та їхніх батьків від Офісу Уповноваженого у справах дітей (Urada komisara pre deti)
Інтеграція дітей та дорослих з України
Презентація проекту #Pohybspaja, організованого МALnS
Програма "Розкажи свою історію, отримай курс безкоштовно" реалізується спільно з різноманітними фондами та меценатами, чия мета - допомогти українцям, які потрапили у складну життєву ситуацію, інтегруватися у словацьке суспільство та "написати" свою історію успіху.
Фонд АК підтримує амбітних студентів з країн за межами Європейського Союзу в отриманні якісної освіти за допомогою стипендіальної програми "Вертикаль". Стипендіальна програма "Вертикаль" надає талановитим молодим людям можливість здобути університетську освіту в Словацькій Республіці та професійно розвиватися.
Стипендіальна програма "Я вже тут!" призначена для всіх, хто зацікавлений у проходженні напівінтенсивних мовних курсів, закінчення яких допоможе стипендіату знайти роботу на ринку праці. Кандидат повинен відповідати наступним умовам: ...
Переїжджаючи до Словаччини з іншої країни, люди стикаються з багатьма труднощами. Щоб допомогти дітям з іноземних сімей, які приїхали до Словаччини і планують тут залишитися, Благодійний фонд Альони Куротової (" AK") запускає безкоштовний благодійний курс словацької мови для дітей.
Фонд Альони Куротової вирішив фінансово підтримати унікальний проект серії підручників для дітей іноземців.